Wie ben ik?

Lifecoach en Burnout coach

Mijn naam is Rosy van Mierlo. Samen met mijn man en onze twee dochters woon ik in het Gelderse dorp Elst. Ik ben gediplomeerd Lifecoach en Burnout coach. Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen om in een relatief korte tijd hun geluk terug te vinden, waardoor ze meer plezier krijgen in het leven. Of wanneer ik zie dat ze gedurende het traject  meer rust ervaren en daardoor meer kunnen genieten van alles om hen heen. 

Mijn leven is niet altijd rooskleurig geweest. Net als bij vele anderen bestaat ook mijn leven uit vallen en opstaan, prachtige momenten maar ook de nodige hobbels op de weg. Gaandeweg heb ik geleerd om makkelijker op te staan en beter met de hobbels overweg te kunnen. 

Hoe fijn zou het zijn om hobbels als kleine obstakels te zien en gemakkelijker op te staan als je gevallen bent? Met coaching kan ik je leren om luchtiger in het leven te staan. En het mooie van dit alles: de antwoorden hiervoor zitten in jezelf! Samen gaan we op zoek naar wat jou maakt tot wie je bent, waar je kracht ligt, wat je drijfveren zijn en welke kwaliteiten je bezit. Door op een andere manier naar de obstakels te kijken, zal je vernieuwde oplossingen vinden om deze te overwinnen.

Wat je tijdens coaching leert, kun je de rest van je leven inzetten. Dit maakt coaching tot een prachtige investering die het leven net een beetje mooier maakt.

Telefoon

06 - 51 84 62 16

Privacyvoorwaarden

Bekijk hier onze privacyvoorwaarden.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten